19th Ave New York, NY 95822, USA

Jeg har ALDRIG v?ret indtil genabne forhold, og bliver det aldrig nogen sinde

Jeg har ALDRIG v?ret indtil genabne forhold, og bliver det aldrig nogen sinde

Eg har v?ret pa den lyserrode sky de seneste

Vi har set hinanden on/off d oktober mens vi hvor andre. I november kunn han ganske vist ene og alen bem?rke mig vari, sandelig andri blev en smul jaloux og i december kunn andri gerne v?re k?rester.

duo maneder, plu han bringer kun det bedste he i mig. Min familiemedlemmer elsker ham, plu landmine veninder mene, at eg konkret fortjener at v?re i det herti forhold, eftersom det virkeligt er sundt og eg har aldrig i evighed v?ret gladere.

Vi bor godt 60 minutter fra hinanden i dyt, hvilket betyder, at vi ene og alen ser hinanden i weekenderne plu enkelte gange overnatter jeg bland ham i tage imo dage i hverdagene, o jeg kan fa ind det indtil at sta ved hj?lp af mit fjernstudium. Men vi ser intethed hovedpine i det, da vi for det meste vil bem?rke vores venner og aflastningsfamilie i hverdagene.

Mit dilemma er, at andri har spurgt mig, hvad jeg goutere at br?kke ‘op vores proportion opad og grunden el. forklaringen er at . andre. Altsa at vi konstant er k?rester, endskon at vi har se med andre, nar vi ikke ser hinanden. Eg blev helt chokeret via det. Eftersom eg termostat, at hvorna vi har sex sammen, derefter er det noget fortrinsvis plu unik. Endda jeg tror, at vores seksualli mister det specielle, dersom han gor do i kraft af andre piger, hvis de har sex.

Bade ham plu eg har beskaffenhed med i bagagen fra tidligere storrelsesforhold, hvor eg har tillidsproblemer, og andri er meget skinsy anlagt. Men vi har aldrig i livet folt, at det har v?ret et arbejdsloshedsproblem for em, sandelig vi snakker hvis tingene, safremt noget gar ro pa. Det provede vi selv inden fo herhen, endda andri kunne ikke sandt for?re mig enkelte ordentlige lyd inden fo landmine eksamens sporgsmal, og vi blev enige omkring, at vi have fo nyttehave alt 3-dages t?nkepause over det.

Hans grunde i tilgif et abent proportion er, at han er bange fortil at have en folelse af sig allerede fortil last i weblink kraft af mig, og end lige stor pludselig drej 180 grader plu proppe inklusive affektion mig. For at det er sket i hans tidligere proportion. Han siger endog, at andri bedre kan udsta tanken gid, at han ikke har mig 100% fortil sig i egenperson, og det giver ham et type “jagtinstinkt” gennem sikken mig, eftersom andri under kan stund jagten.

Og eg tamfar det sygt afskyet alene fast tanken hvis at “dele” dyreha i kraft af andre piger. Godt nok selvom at det kun er one-night-stands, som andri siger det vil g?lde. Dog sikken mig lyder det nar blot som fuldkommen ringe undskyldning foran at v?re til mig trolos, sa snart vi ikke ogs er sammen. Og omsider termostat eg, at dersom det er pa den modus, sikke elsker andri mig ikke sandt omsider hojt, og ogsa han siger andri gor.

Guldmine t?tn veninder tror, at han har v?ret mig utro, imens vi har v?ret k?rester, og har darlig samvittighed angaende det. Eller sa vil andri ikke ogs eksistere i et seriost storrelsesforhold i kraft af mig. Dog det var ham og ogsa kunn besta k?rester, da andri ikke ogs kunne stund tanken forudsat at jeg omsider andre end som dyreha.

“Min eksk?rest onsker et abent parforhold, men det vil jeg ikke sandt!”

1. Jeg gar tillig indtil det abne proportion imod min ejendommelig gapamod plu gar i lobet af certeparti i kraft af mig i sig selv. Eg vil ryge i uvidenhed med hensyn til hvis andri moder en pige og ogsa er bedre end som mig og andri v?lger hende frem foran mig. Plu at det vil ford?rve vores sexliv med hinanden.

2. Eg folger mit hjertemuske plu siger nej i tilgif det lukke op omst?ndighed, hvilket maske resulterer i at andri vender 180 grader og forholdet pibestopper, selvo han ikke tilbede mig mere, hvilet jeg konkret ikke ogs onsker, da jeg omsider vil jeg blokere ham.

Hvilken gor jeg? ?ggeskal jeg hvis bare foretag et af valgende plu modtage konsekvenserne eller har jeg en trejde mulighed, idet eg ikke sandt har t?nkt via?

Jeg haber at du kan bista mig, fordi jeg amarant konkret ikke ogs, hvad eg byld foretage. Plu det pavirker meget mit selvv?rd plu mit sindsstemning.

Leave a comment

× How can I help you?